Digitale aanbiedingen

Zelfs in tijden van corona biedt het Pottenbakkerijmuseum je verschillende mogelijkheden waarmee je het museum vanaf de sofa kunt ontdekken:

Onze museumapp is als webapp beschikbaar via de volgende link (alleen in het Duits): raeren.multimedia-lernen.de/ Met teksten, afbeeldingen en korte films geeft het spannende inzichten in het "Raerens steengoed".

Bekijkt u liever onze collecties? Onze digitale database wordt voortdurend verrijkt met nieuwe stukken en biedt gedetailleerde informatie en 360°-aanzichten van verschillende historische en moderne keramieken. We hebben ook een kleine presentatie samengesteld (alleen in het Duits) waarin u de nieuwste en meest interessante stukken van het museum kunt ontdekken.

Films over Raerens steengoed, steengoedbranden en modern keramiek zijn op elk moment te zien op ons YouTube-kanaal.