Pottenbakkerijmuseum Raeren VZW

Het Pottenbakkerijmuseum Raeren wordt ondersteund door de vereniging met dezelfde naam (VZW). Van deze vereniging kan iedereen lid worden, die geïnteresseerd is in het werk van ons museum en het wilt ondersteunen.

Leden van onze vereniging hebben niet alleen het voordeel dat ze regelmatig worden geïnformeerd over ons werk en persoonlijk uitgenodigd voor alle speciale activiteiten. Ze hebben ook een volledig jaar gratis toegang tot het museum en ontvangen twee keer per jaar onze informatie tijdschrift "Raerener Museumskurier" met interessant nieuws over het museum en het Raerens steengoed.

Bent u geïnteresseerd?

Meld je dan aan via telefoon of e-mail.

Lidmaatschap kost € 15,- per jaar. Begunstigers betalen vanaf 30,- € op de rekening 731-1172582-21 (IBAN: BE17 7311 1.725 tot 8.221, BIC: KREDBEBB).

President:

• Rolf Kammler

Vice-President:

• Hubert Niessen

Kassier:

• Christa Xhonneux

Secretaris:

• Wolfgang Hille

Vertegenwordiger van de gemeente:

• Marcelle Vanstreels-Geurden (Kulturschöffin)

Directie:

• Ralph Mennicken