Belangrijke boodschap

Vanwege de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de COVID-19-pandemie en de daarmee gepaard gaande nieuwe beperkingen die de Belgische regering sinds 29 juli 2020 heeft opgelegd, wordt het Pottenbakkerijmuseum Raeren helaas gedwongen de 26e Euregio-Keramiekmarkt op de Kasteel Raeren (12-13 september 2020) en de bijbehorende tentoonstelling van de winnaars van de Euregio-Keramiekwedstrijd 2019 in Haus Zahlepohl (09.08.20 - 13.09.20) definitief te annuleeren. Als gevolg hiervan zal de vernissage gepland voor 9 augustus 2020 niet plaatsvinden.

Gezien deze situatie is het niet haalbaar noch verantwoordelijk om deze evenementen te organiseren met deelnemers en enkele duizenden bezoekers uit verschillende Europese landen.

Het museum zelf blijft elke dag open, behalve op maandag, van 10.00 tot 17.00 uur. De geplande educatieve activiteiten blijven zoals voorheen plaatsvinden.

U kunt meer informatie vinden in onze FAQ-sectie.